«Πάμε Δανάη!»: Σπανακοπιτάκια και γλυκός τραχανάς από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ένα ξεχωριστό και γευστικό πιάτο ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς σήμερα Πέμπτη (1/10) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο σεφ μαγείρεψε σπανακοπιτάκια με φύλλο κρούστας και γλυκό τραχανά.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:
60ml ελαιόλαδο
100 γρ. κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
80 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
800 γρ. σπανάκι
Μυρώνια ψιλοκομμένα
90 γρ. τραχανά γλυκό
80 γρ. φέτα σκληρή, τριμμένη
1 αυγό
Μάραθο ψιλοκομμένο
Αλάτι-Πιπέρι
300 φύλλο κρούστας
1 αυγό χτυπημένο
20 γρ. παπαρουνόσπορο
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Μπαρτσελόνα: Εξαετές συμβόλαιο και ρήτρα 1 δισ. ευρώ για τον Γιαμάλ
- Κύπρος: Αξιωματούχος λέει ότι τα εντάλματα σύλληψης του ΔΠΔ είναι δεσμευτικά από άποψη αρχής
- Γιώτα Πούλου: «Μπροστά δεν ξέρω τι θα βρω και πίσω δεν γυρίζω» – Μάλλον θα καταλήξω στο κόμμα Κασσελάκη
- O κορσές της Vivienne Westwood κουβαλάει ιστορία και στιλάτη σαγήνη
- Μητσοτάκης: Η πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους θα αποκατασταθεί πλήρως από το Δημόσιο
- Παμ Μπόντι: Ποια είναι η γυναίκα που επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ για υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ;