«Πάμε Δανάη!»: Σπανακοπιτάκια και γλυκός τραχανάς από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ένα ξεχωριστό και γευστικό πιάτο ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς σήμερα Πέμπτη (1/10) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο σεφ μαγείρεψε σπανακοπιτάκια με φύλλο κρούστας και γλυκό τραχανά.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:
60ml ελαιόλαδο
100 γρ. κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
80 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
800 γρ. σπανάκι
Μυρώνια ψιλοκομμένα
90 γρ. τραχανά γλυκό
80 γρ. φέτα σκληρή, τριμμένη
1 αυγό
Μάραθο ψιλοκομμένο
Αλάτι-Πιπέρι
300 φύλλο κρούστας
1 αυγό χτυπημένο
20 γρ. παπαρουνόσπορο
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Απτόητος ο Ρέινα: Συνεχίζει στην Κόμο (pic)
- Συντάξεις: Σοκ από τις επιπτώσεις του δημογραφικού
- Αντρεάνι: «Έκλεισε το deal του Ζούγρη με τον Ολυμπιακό»
- Hellenic Aviation Summer School 2024: Μία συναρπαστική ξενάγηση για μαθητές στον κόσμο των αερομεταφορών
- Καρκίνος: Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που προλαμβάνουν 4 στις 10 περιπτώσεις
- «Παίκτης της Μοντερέι ο Πινέδα – Διαθέσιμος για το Λιγκ Καπ»