Γερμανία: Στις αρχές του 2021 έγκριση των πρώτων εμβολίων κατά του κοροναϊού
Τα πρώτα εμβόλια κατά της COVID-19 αναμένεται ότι θα έχουν εγκριθεί στην Ευρώπη στις αρχές του 2021, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της αρμόδιας για τα εμβόλια ρυθμιστικής αρχής της Γερμανίας
Τα πρώτα εμβόλια κατά της COVID-19 αναμένεται ότι θα έχουν εγκριθεί στην Ευρώπη στις αρχές του 2021, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της αρμόδιας για τα εμβόλια ρυθμιστικής αρχής της Γερμανίας.
«Αυτό που σαφώς αναμένουμε, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες έρευνες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, είναι ότι τα εμβόλια θα λάβουν έγκριση για κυκλοφορία στην αγορά στην Ευρώπη στις αρχές του ερχόμενου έτους», δήλωσε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων μέσω διαδικτύου ο Κλάους Τσίχουτεκ, ο οποίος είναι επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Πάουλ Έρλιχ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.