Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τίποτε δεν αλλάζει

Τίποτε δεν αλλάζει

Δυστυχώς τίποτε δεν αλλάζει...

Ενα καθαρό προβάδισμα τριών βαθμών από την ΑΕΚ. Συν μια εν δυνάμει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον ΠΑΟΚ όπως προέκυπτε από τις απώλειες του Δικεφάλου στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Βόλο. Ο πρώτος έλεγχος για τον Ολυμπιακό σε αυτές τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Ετσι θα έπρεπε να είναι, έπειτα από τα χθεσινά πεπραγμένα της – τυπικά 4ης – αγωνιστικής. Δεν είναι όμως. Ο Ολυμπιακός είναι μόλις στο +1 από την ΑΕΚ. Και στο -1 από τον ΠΑΟΚ που έχοντας ματς περισσότερο από τους άλλους δύο είναι πλασαρισμένος στη δεύτερη θέση πίσω από τον Αρη. Ο καθρέφτης του βαθμολογικού πίνακα πρόλαβε κιόλας να μπει στην κατηγορία «δεν λέει την αλήθεια». Και αυτό είναι κάτι που αν μη τι άλλο δημιουργεί και φέτος τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις σε αυτή την αφετηρία.

Παραμόρφωση με ευθύνη της ΚΕΔ. Παραμόρφωση που για να συμβεί έφτασε στο σημείο να βγάλει… οφσάιντ το ίδιο το VAR. Το γκολ του Αχμέντ Χασάν χθες βράδυ στα Γιάννινα δεν το ακύρωσε η τεχνολογία. Το ακύρωσαν εκείνοι που χειρίζονταν την τεχνολογία. Και που είναι άγνωστο αν έχουν την κατάρτιση να χειρίζονται την τεχνολογία.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα που οι τρεις ομάδες μας προκρίθηκαν στους ομίλους των ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Που έστειλαν έπειτα από καιρό ένα πραγματικά ευχάριστο μήνυμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οτι μπορούμε να επιστρέψουμε. Να επανέλθουμε. Να βελτιωθούμε. Δεν ξέρω όμως αν ο πληθυντικός είναι σωστός. Θέλει το ελληνικό ποδόσφαιρο καλύτερες μέρες; Εκείνοι που κρατούν τις τύχες στα χέρια του; «Είδαν ότι η διαφορά μας από τους άλλους είναι μεγάλη και φέτος ξεκίνησαν νωρίς» ακούστηκε να λέει ο Πέδρο Μαρτίνς στους Ζωσιμάδες. Μπορεί κάποιος να του απαντήσει πως έχει άδικο; Κάποιος από εκείνους που διέσυραν τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κάποιον από εκείνους που… βιάζονταν να κάνουν εκλογές στην ΕΠΟ. Από εκείνους που άφησαν το ποδόσφαιρο δίχως πειθαρχικά όργανα.

Δυστυχώς τίποτε δεν αλλάζει…

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024