Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ξεχωρίζει στο «καλεντάρι» της Ευρωλίγκας την ερχόμενη Παρασκευή (09/10, 21:00).
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και αυτοί είναι ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο, ο Γάλλος Ζοσέφ Μπισάνγκ και ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους.
Ο Ιερεθουέλο ήταν μέσα στους τρεις ρέφερι του τελευταίου ευρωπαϊκού ντέρμπι των δύο ομάδων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (02/03), ενώ κανείς τους δεν σφύριξε φέτος κάποιο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.