«Πάμε Δανάη!» : Οσπριάδα με πάπρικα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα άκρως φθινοπωρινό και θρεπτικό πιάτο
- Στους 94 έχουν φτάσει οι νεκροί στη Μοζαμβίκη μετά το πέρασμα του κυκλώνα Σίντο
- Οι πρώτες συναντήσεις της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής με τις τρεις κόρες της - Τι της είπαν
- Μηχανική βλάβη σε πλοίο με 115 επιβάτες - Επέστρεψε στον Πειραιά
- Απίστευτο περιστατικό σε κηδεία: 20χρονος χόρευε δίπλα στο φέρετρο και τράβαγε τα γένια των ιερέων
Ένα άκρως θρεπτικό και φθινοπωρινό πιάτο μαγείρεψε σήμερα Τρίτη (6/10) ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς.
Έτσι, ο Απόστολος έφτιαξε Οσπριάδα με καπνιστή πάπρικα.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο χρειάζεστε:
300 γρ. όσπρια ανάμεικτα
1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ολόκληρη σκελίδα σκόρδο
1 πρασο ψιλοκομμένο
1 καρότο
1 φύλλο δάφνης
Ελαιόλαδο
Καπνιστή πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις