Στα παρασκήνια της νέας εκπομπή του MEGA «Απόψε Μόνο» βρέθηκε η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για να μιλήσει με τους συντελεστές της.
Μεταξύ αυτών οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος, αλλά και οι φίλοι τους, μια ομάδα γεμάτη κέφι και έτοιμη για πλάκες!
«Νιώθω πολύ καλά που είμαι στο MEGA. Βγαίνει ξανά ένα διαφορετικό comedy show στην τηλεόραση», είπε ο Λάμπρος Φισφής.
Ο ίδιος είπε ότι η εκπομπή θα περιλαβμάνει stand-up comedy, αυτοσχεδιασμό, σάτιρα. «Δεν έχω αποκαλύψει σχεδόν τίποτα», πρόσθεσε ενώ… αποκάλυψε ότι καλεσμένη στην εκπομπή θα είναι και η Δανάη Μπάρκα.
«Κάθε εκπομπή θα έχει τέσσερις καλεσμένους. Κάποιον που θα παίρνει μέρος σε αυτοσχεδιασμούς, κάποιον που θα γράφουμε ένα σκετς καινούργιο πάνω του, θα έχουμε έναν τραγουδιστή που θα κάνουμε challenges και έναν stand-up comedian», συνέχισε ο Λάμπρος Φισφής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.