Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός για πρώτη φορά στην καριέρα του προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Ρώσου, Αντρέι Ρούμπλεφ και πήρε το εισιτήριο για την τελική 4άδα του γαλλικού Γκραντ Σλαμ. Μια σπουδαία επιτυχία για τον 22χρονο, που έκανε περήφανους όλους τους Ελληνες.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά τη νίκη του Στέφανου απέναντι στον Ρώσο, έκανε ανάρτηση στα social media, με την οποία συνεχάρη τον Τσιτσιπά για την πρόκριση. «Συγχαρητήρια Στέφανε, μας έκανες και πάλι υπερήφανους! Καλή επιτυχία την Παρασκευή στον ημιτελικό του Roland Garros», έγραψαν χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γιουβέντους – Μπενφίκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπενφίκα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.