![«Πάμε Δανάη!»: Πορτοκαλόπιτα από τον Απόστολο Ρουβά](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/10/ριθωασ.jpg)
«Πάμε Δανάη!»: Πορτοκαλόπιτα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής ποροτοκαλόπιτας
Spotlight
-
«Δεν υπήρξε ένταση επί του πεδίου» στην Κάσο – Ρίχνουν τους τόνους Ελλάδα και Τουρκία
-
Η στιγμή της παράσυρσης της ΑμεΑ πρωταθλήτριας από μεθυσμένο οδηγό - Βίντεο ντοκουμέντο
-
«Μισός Αιώνας Μεταπολίτευση» - Άρθρο του Αλέξη Τσίπρα
-
Τα κρυφά μηνύματα στο πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Τζορτζ
Μια λαχταριστή και ελαφρώς «πειραγμένη» συνταγή της παραδοσιακής πορτοκαλόπιτας ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης (8/10) ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» Απόστολος Ρουβάς.
Για να δημιουργήσετε αυτή τη νόστιμη συνταγή θα χρειαστείτε:
-4 αυγά
-1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
-200 ml ηλιέλαιο
-200 γρ. ζάχαρη
-2 βανίλιες
-λίγο κονιάκ
-3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
-ξύσμα από δύο πορτοκάλια
-12 φύλλα κρούστας
-λίγο βούτυρο για τα φύλλα
-μια πρέζα αλάτι
Για το σιρόπι θα χρειαστείτε:
-2 1/2 κούπες νερό
-2 1/2 κούπες ζάχαρη
-χυμό και ξύσμα από 2 πορτοκάλια
-φλούδα λεμονιού
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις