Μπέργκερ με ψητές μελιτζάνες
Έτοιμο σε τρία μόλις βήματα
Υλικά για 6 μπέργκερ
6 ψωμάκια μπριός για μπέργκερ
Ρόκα
Κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο
Για τις μελιτζάνες
6 μεγάλες και παχιές φέτες μελιτζάνας
6 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
Αλατοπίπερο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Παράλληλα, απλώνουμε τις φέτες μελιτζάνας σε ένα λαδωμένο ταψί.
- Τις περιχύνουμε με σάλτσα ντομάτας και ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Τις ψήνουμε για μισή ώρα περίπου.
- Αφού αφήσουμε λίγο τις μελιτζάνες να κρυώσουν, απλώνουμε από μία φέτα σε κάθε ψωμάκι και πασπαλίζουμε με ρόκα και κόκκινο λάχανο.
- Η ΑΕΚ ζήτησε salary cap – Αντίθετοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- MyCoast: Δέκα παραλίες με εκατοντάδες καταγγελίες – Αυθαιρεσίες, καταπατήσεις και «αλληλοκαρφώματα»
- Είχε έναν Όλμο… ακριβείας
- Το NATO γίνεται 75 ετών – Μπορεί άραγε να περηφανεύεται;
- Ο Μπάιντεν συνεχάρη τον Στάρμερ για τη νίκη του – Τι λέει ο Λευκός Οίκος για την υγεία του
- Σέκουλιτς: «Φαβορί η Ελλάδα»