Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του άλλοτε μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς. Ο 34χρονος παλαίμαχος άσος είχε προσβληθεί πριν λίγες μέρες από τον COVID-19, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του, όχι απλά δεν έγινε καλύτερη αλλά χειροτέρεψε.
Σύμφωνα με το «Telegraf.rs», οι δύο πνεύμονες του Σέρβου έχουν μολυνθεί από τον ιό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική και παλεύει για την ζωή του. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Πέκοβιτς αναπνέει με μηχανική υποστήριξη αφού υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσε να πάρει κανονική αναπνοή.
Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού την διετία 2008-10 ενώ αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, το 2017, λόγω των πολλών τραυματισμών του. Από τον περασμένο Ιανουάριου, είχε αναλάβει το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League