Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το μεγάλο παιχνίδι στο Σταντ ντε Φρανς ανάμεσα στην Γαλλία και την Πορτογαλία. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο μηδέν και πήραν από έναν βαθμό.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, έχοντας από 7 πόντους. Την επόμενη αγωνιστική η Γαλλία παίζει στην Κροατία και η Πορτογαλία υποδέχεται την Σουηδία. Δεν αγωνίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, που παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο.

Το παιχνίδι στο Παρίσι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και μοιραία έμειναν στο μηδέν.

Η εικόνα του αγώνα:

Η πρώτη ευκαιρία άνηκε στην Πορτογαλία. Στο 12ο λεπτό ο Μπερνάντο Σίλβα βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 17’ ο Ραμπιό έκανε τη σέντρα στον Πογκμπά, αλλά ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

Στο 24’ ο Ερνάντες πρόλαβε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν ο Πορτογάλος «αστέρας» φανεί απειλητικός. Στο 44’ ο Ζιρού βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Γαλλία έφτασε κοντά στο 1-0 με τον Εμπαπέ.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Ρουί Πατρίτσιο του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν. Στο 50’ ο Κριστιάνο δοκίμασε το πόδι του, όμως, η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο 73’ η Πορτογαλία σκόραρε με τον Πέπε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε να «κλέψει» το παιχνίδι, αλλά ο Γιορίς είπε «όχι» και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντές, Καντέ, Ραμπιό, Πογκμπά, Γκριεζμάν, Εμπαπέ (84’ Κομάν), Ζιρού (73’ Μαρσιάλ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Ρουμπέν Ντίας, Σεμέδο, Πέπε, Γκερέιρο (89’ Κανσέλο), Καρβάλιο (89’ Μουτίνιο), Μπρούνο Φερνάντες (80’ Ρενάτο Σάντσες), Ντανίλο, Μπερνάρντο Σίλβα (61’ Ζότα), Φέλιξ (89’ Τρινκάο), Ρονάλντο