Σπαγγέτι με φιλετάκια κοτόπουλου
Ο πιο νόστιμος τρόπος να απολαύσετε το κοτόπουλo
Υλικά για 4 άτομα
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 350 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 1 κουταλάκι κάρι
- ½ κουταλάκι πάπρικα
- 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
- ½ κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
- 1 κουταλιά κορν φλάουρ
- ½ φλιτζάνι γάλα
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Τριμμένο Πεκορίνο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Βράζετε το σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Κόβετε το φιλέτο κοτόπουλο σε μικρές μπουκίτσες. Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ελαφρά ρίχνετε τις μπουκίτσες κοτόπουλο και τις σοτάρετε. Πασπαλίζετε με το κάρι, το αλάτι, την πάπρικα, το ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού και σβήνετε με το κρασί. Τα αφήνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
- Στη συνέχεια, διαλύετε το κορν φλάουρ στο γάλα και το προσθέτετε και αυτό στο τηγάνι συνεχίζοντας το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Αδειάζετε τα μακαρόνια στο τηγάνι με το κοτόπουλο και τα σερβίρετε ζεστά με τριμμένο Πεκορίνο.
- Το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου στους θαυμαστές του: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ελάτε στις συναυλίες μου
- Ισπανία – Γερμανία: Ο λόγος που δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Κουκουρέγια (vid)
- Η ΑΕΚ ζήτησε salary cap – Αντίθετοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- MyCoast: Δέκα παραλίες με εκατοντάδες καταγγελίες – Αυθαιρεσίες, καταπατήσεις και «αλληλοκαρφώματα»
- Είχε έναν Όλμο… ακριβείας
- Το NATO γίνεται 75 ετών – Μπορεί άραγε να περηφανεύεται;