Ο Λάζλο Μπόλονι δεν είναι απλά ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ντάνι Πογιάτος, αλλά βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Αυτό γράφει η βελγική ιστοσελίδα «voetbalkrant.com», που αναφέρει ότι ο Ρουμάνος ταξίδεψε στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται από «πηγές» προσκείμενες στον Παναθηναϊκό, αλλά η επίσπευση της λύσης της συνεργασίας με τον Πογιάτος, μαρτυρά ότι οι εξελίξεις «τρέχουν».
Ο Μπόλονι έχει ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.
Πάντως, ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει να καθυστερήσει και θέλει η ομάδα να έχει στο ματς με τον ΟΦΗ τον νέο προπονητή της.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.