«Πάμε Δανάη!» : Ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό ρολό χοιρινού σε απολαυστικό πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας
- Η Αθηνά Λινού κάνει μήνυση στον Πολάκη – Καταθέτει δεκάδες κούτες με χιλιάδες έγγραφα στην εισαγγελία
- «Σκανδαλώδη» κατά τον Μπάιντεν τα εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ
- Τα ζώδια σήμερα: Αστρολογία ώρα μηδέν
- Διακόπηκε για δεύτερη φορά η δίκη των Σπαρτιατών - Δεν εμφανίστηκε ξανά ο Στίγκας
Ένα νόστιμο φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».
Συγκεκριμένα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» επέλεξε να μαγειρέψει ένα ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας
Τα υλικά που θα χρειαστείτε για αυτό το πιάτο:
1,5 κιλό χοιρινό λαιμό
3 – 4 κ.σ. πέστο βασιλικού
Λιαστή ντομάτα
100 γρ. γραβιέρας
3 – 4 φέτες προσούτο
Υλικά για πέστο βασιλικού:
25 γρ. φύλλα βασιλικού
35 γρ. παρμεζάνα
15 γρ. πεκορίνο
8 γρ. κουκουνάρι
Μια πρέζα αλάτι
50 ml ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδου
Υλικά για πουρέ σελινόριζας:
½ κιλό σελινόριζα
200 γρ. νερό
200 ml γάλα
50 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. βούτυρο παγωμένο
Λίγο χυμό λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις