«Πάμε Δανάη!» : Ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό ρολό χοιρινού σε απολαυστικό πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας
- Μεθοδεύσεις και προσπάθειες επηρεασμού των ιατροδικαστών στο συγκλονιστικό θρίλερ της Αμαλιάδας
- Ακόμη περισσότερες «καταστροφές» στην Ουκρανία μετά την επίθεση στο Καζάν υπόσχεται ο Πούτιν
- «Είσαι ενδοτικός», «Μην είσαι κατά συρροή δειλός»: Συνεχίζεται ο πόλεμος Νετανιάχου και Γκαντζ
- Νετανιάχου: «Θα δράσουμε κατά των Χούθι, όπως δράσαμε κατά των τρομοκρατών του Ιράν»
Ένα νόστιμο φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».
Συγκεκριμένα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» επέλεξε να μαγειρέψει ένα ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας
Τα υλικά που θα χρειαστείτε για αυτό το πιάτο:
1,5 κιλό χοιρινό λαιμό
3 – 4 κ.σ. πέστο βασιλικού
Λιαστή ντομάτα
100 γρ. γραβιέρας
3 – 4 φέτες προσούτο
Υλικά για πέστο βασιλικού:
25 γρ. φύλλα βασιλικού
35 γρ. παρμεζάνα
15 γρ. πεκορίνο
8 γρ. κουκουνάρι
Μια πρέζα αλάτι
50 ml ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδου
Υλικά για πουρέ σελινόριζας:
½ κιλό σελινόριζα
200 γρ. νερό
200 ml γάλα
50 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. βούτυρο παγωμένο
Λίγο χυμό λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις