Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος : «Γνωρίζαμε πως η σεζόν θα είναι δύσκολη»

Σφαιρόπουλος : «Γνωρίζαμε πως η σεζόν θα είναι δύσκολη»

Για τις δύσκολες καταστάσεις λόγω του κοροναϊού που έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στην Ευρωλίγκα μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Τα απανωτά κρούσματα κοροναϊού έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στην Ευρωλίγκα. Ήδη δύο παιχνίδια της Ζενίτ έχουν αναβληθεί, η Χίμκι κόντρα στην Ζαλγκίρις έπαιξε με επτά παίκτες, ενώ πολλές ακόμα ομάδες έχουν θετικά μέλη στον Covid-19.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ήταν γνωστό πως η σεζόν θα είναι δύσκολη, αλλά η Ευρωλίγκα αποφάσισε σωστά να μην αλλάξει το πρόγραμμα.

Αρχικά τόνισε: «Η απόφαση να διατηρηθεί το αρχικό πρόγραμμα είναι σωστή. Το μπάσκετ είναι μέρος της ζωής μας, οπότε η Ευρωλίγκα αποφάσισε σωστά να προχωρήσει στο πλήρες πρόγραμμα. Γνωρίζαμε ότι θα είναι μία δύσκολη σεζόν»

Ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που η Μακάμπι αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην βαλκανική λίκγα: «Ένας από τους λόγους είναι ότι δεν υπάρχουν τεστ κοροναϊού. Πως μολύνθηκε η Ζενίτ; Στο παιχνίδι απέναντι στην Μινσκ για την VTB, όχι σε αγώνα της Euroleague. Αυτή η σεζόν είναι μια μοναδική σεζόν, η επιτυχία δεν θα καθοριστεί μόνο από το μπάσκετ».

Sports in

Επίσημο: Φιλικό με την Σερβία για την Εθνική Ελλάδος πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επισημοποιήθηκε το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Σερβία, στις 22 Ιουλίου στο Βελιγράδι, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024