Νέο σοκ στην ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες να έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού και να προστίθεται στη λίστα των απόντων από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Πορτογάλος.
Ακόμη ένα πρόβλημα στην ΑΕΚ. Ο Αντρέ Σιμόες ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.
Κάτι που φυσικά σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αλλά θα χάσει και όλα τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι την επόμενη διακοπή.
Με τους Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι να είναι σε διαδικασία επιστροφής, ο Μάσιμο Καρέρα μπορεί να υπολογίζει για τη μεσαία γραμμή αυτή τη στιγμή στους Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότο και Μάνταλο ο οποίος βέβαια είναι τιμωρημένος για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πλην του Σιμόες και των γνωστών απόντων, ο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει για τον ΠΑΟΚ ούτε στους Μπακάκη και Λόπες.
Στα θετικά για την Ενωση είναι το γεγονός πως οι Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη και τέθηκαν στη διάθεση του Καρέρα. Την Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και την Παρασκευή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις φορτσάροντας πλέον για τα καλά ενόψει της Κυριακής.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.