Στις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν την 18η Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει το ΝΒΑ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Ringer» στόχος των ανθρώπων της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης του πλανήτη είναι το πρώτο τζάμπολ να πραγματοποιηθεί τις πρώτες μέρες του 2021 με σκοπό να ολοκληρωθεί όσο πιο νωρίς γίνεται η σεζόν.
Ο λόγος είναι πως σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουν να «πέσουν» μαζί τα πλέι οφ και το NFL κάτι που θα προκαλούσε προβλήματα στα τηλεοπτικά κανάλια.
Παράλληλα, η πιθανότητα να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες δεν φαίνεται να υφίσταται, τουλάχιστον για την αρχή της σεζόν.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Η Βίρτους Μπολόνια «άλωσε» την έδρα της Μονακό, καθώς επικράτησε της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη με 84-82, χάρη στον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος ευστόχησε σε τρίποντο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.
Η ΕΠΟ πληρώνει για να έρθει η Παραγουάη για φιλικό ματς, όμως δεν εισπράττει για να πάει η Εθνική στην Ουγγαρία, παρά καταβάλει η ίδια τα απαιτούμενα χρήματα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.