Την αρχική εισήγηση για τη μονιμοποίηση του Γιάννη Σταυρινού ως πρώτου γυμναστή, αποφάσισε να δεχτεί ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο, όμως ήθελε να διαπιστώσει ιδιοίς όμμασι την ποιότητα της δουλειάς του Σταυρινού (αριστερά στη φώτο).

Ο Μπόλονι συζήτησε με τον Σταυρινό, τσέκαρε και τη μεθοδολογία του στις προπονήσεις και ενέκρινε την αναβάθμιση του. Συγχρόνως, οι επαφές της διοίκησης με τον Νίκο Καρύδα, τον οποίο είχε προτείνει ο Μπόλονι, απέβησαν άκαρπες εξαιτίας της διαφοράς στο οικονομικό.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δημιουργήσουν ένα δικό τους team συνεργατών, το οποίο θα πλαισιώνει τον εκάστοτε προπονητή και εν προκειμένω, τον Μπόλονι. Ο Σταυρινός δεν θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει ως δεύτερο γυμναστή τον Ηλία Αμπατζίδη.

Περαιτέρω, όπως αποκάλυψε ο Μπόλονι με τις δηλώσεις του στη Nova, στο επιτελείο θα ενταχθεί ένας ξένος συνεργάτης, ο οποίος είναι καθ’ όδον. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αυτός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και την Παρασκευή θα πιάσει δουλειά.