Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους : Αγωνία για το τεστ του Κριστιάνο

Γιουβέντους : Αγωνία για το τεστ του Κριστιάνο

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους περιμένουν το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού του Κριστιάνο Ρονάλντο για να γίνει γνωστό αν θα παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταλαιπωρείται εδώ και μερικές ημέρες από κορωνοϊό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα (28/10, 22:00) παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Απόψε (27/10) θα βγουν τα αποτελέσματα του τελευταίου τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Πορτογάλος και σε περίπτωση που βγει αρνητικό, τότε ο «CR7» θα μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στους «μπλαουγκράνα». Σημαντικό ρόλο παίζει το ότι ο σταρ της «Γιούβε» ήταν ασυμπτωματικός.

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο, μίλησε για την αναμονή των αποτελεσμάτων λέγοντας: «Το βράδυ θα έχουμε τις εξετάσεις του Κριστιάνο για τον κορωνοϊό και θα γνωρίζουμε αν θα μπορεί να παίξει. Σίγουρα εκτός μάχης είναι ο Ντε Λιχτ ενώ θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του Μπονούτσι που έχει ενοχλήσεις».

Για το παιχνίδι με τους Καταλανούς είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα και θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντί της. Θα είναι η πρώτη φορά που ως προπονητής θα βρεθώ απέναντι στον Μέσι και θα τον αντιμετωπίσω με τον ύψιστο σεβασμό».

Only in

Μόνο 2 στα 10 νοσοκομειακά φάρμακα πληρώνει το κράτος

Στο 83% της δαπάνης έχει φτάσει πλέον το clawback, φέρνοντας «ασφυξία» στις φαρμακευτικές – Σε κίνδυνο και οι υπάρχουσες θεραπείες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024