Η Λοκομοτίβ στρίμωξε στα σχοινιά την Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Φλικ όμως να παίρνει το τρίποντο (1-2) με γκολάρα του Κίμιχ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφυγαν νικητές και από τη Μόσχα, κάνοντας το 2/2 στους ομίλους του Champions League. Την πρώτη αγωνιστική, είχαν επικρατήσει εύκολα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Μόλις, στο 14ο λεπτό, οι Βαυαροί μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Λέον Γκορέτσκα. Η ομάδα του Φλικ αναπτύχθηκε ωραία, με τον Παβάρντ να πατάει περιοχή και να κάνει το γύρισμα από δεξιά. Ο 25χρονος χαφ έπιασε την κεφαλιά και η Μπάγερν Μονάχου έκανε το 0-1 στην Μόσχα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Γκορέτσκα στην διοργάνωση, καθώς είχε βρει δίχτυα και στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο.
Η Μπάγερν Μονάχου είχε… κατασκηνώσει στην περιοχή των Μοσχοβιτών, με το δοκάρι να σταματάει τους παίκτες του Φλικ. Στο 25ο λεπτό και πάλι από τα δεξιά, ο Παβάρντ έβγαλε γλυκιά σέντρα, με την προβολή του Κομάν να καταλήγει στο δοκάρι του Γκιχιέρμε Μαρινάτο.
Οι φιλοξενούμενοι έχαναν συνεχώς ευκαιρίες και δε μπορούσαν να «τελειώσουν» την αναμέτρηση.
Στο 64’ ο Λεβαντόφσκι άδειασε δύο αντιπάλους και κέρδισε το πέναλτι ακριβώς στη γραμμή από τον Κουλίκοβ, το οποίο μετά από χρήση του VAR, ακυρώθηκε για οφσάιντ.
Οι Μοσχοβίτες πήραν… θάρρος από την αστοχία των Βαυαρών και στο 70ο λεπτό, έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Ζε Λουίς έφυγε στην κόντρα, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μίραντσουκ με πλασέ στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 1-1.
Η Μπάγερν Μονάχου «ξύπνησε», βρίσκοντας το γκολ της… απόδρασης με τον Κίμιχ. Στο 79΄, ο Μαρτίνεθ πάσαρε στον 25χρονο, που με πανέμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λοκομοτίβ.
Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι Βαυαροί πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League