Δύο άνθρωποι ένας άνδρας και μια γυναίκα από τη Βρετανία έχασαν τη ζωή τους στη Ρόδο κατά τη διάρκεια kitesurfing στη Λίνδο, όταν παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους σε βράχια.
Επίσης, ένα ακόμα άτομα έχει τραυματιστεί.
Οι δύο από τους τρεις παρασύρθηκαν από τα κύματα, έπεσαν σε βραχώδες σημείο στο ακρωτήρι της Γκιόνας και σκοτώθηκαν.
Στο σημείο έσπευσε επιτόπου σκάφος του λιμενικού και πυροσβεστική.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.