![«Πάμε Δανάη!» : Βελουτέ σούπα μανιταριών από τον Απόστολο Ρουβά](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/10/roubaw.jpg)
«Πάμε Δανάη!» : Βελουτέ σούπα μανιταριών από τον Απόστολο Ρουβά
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Spotlight
-
Αγνώριστος στις φυλακές ο Απόστολος Λύτρας – Η απώλεια κιλών και το κάπνισμα
-
Η μητέρα του Έλον Μασκ εξερευνά την Ελλάδα και μοιράζεται μοναδικά στιγμιότυπα στο Instagram
-
Απόγονος σκλάβων και φίλος του Ομπάμα, με δόγμα τον «προοδευτικό ρεαλισμό» ο νέος Βρετανός ΥΠΕΞ
-
Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 54χρονου - Το μυστήριο με το τυχερό δελτίο
Ένα ζεστό και φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης (29/10) στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!», ο Απόστολος Ρουβάς.
Συγκεκριμένα ο Απόστολος Ρουβάς επέλεξε να φτιάξει μία πενταντανόστιμη βελουτέ σούπα μανιταριών με γλυκοπατάτα.
Για να μαγειρέψετε αυτό το γευστικότατο αυτό πιάτο, θα χρειαστείτε:
1-1,5 λ. ζωμό λαχανικών
2 κ.σ. λάδι
500 γρ. μανιτάρια λευκά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 μέτρια καρότα κομμένα σε κύβους
2 στικ σέλερι κομμένα σε κύβους
1 μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη σε κύβους
1 μικρό άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 φύλλο δάφνης
4 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. αλέυρι
1,5 κούπα φρέσκο γάλα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις