«Πάμε Δανάη!» : Βελουτέ σούπα μανιταριών από τον Απόστολο Ρουβά
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Ένα ζεστό και φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης (29/10) στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!», ο Απόστολος Ρουβάς.
Συγκεκριμένα ο Απόστολος Ρουβάς επέλεξε να φτιάξει μία πενταντανόστιμη βελουτέ σούπα μανιταριών με γλυκοπατάτα.
Για να μαγειρέψετε αυτό το γευστικότατο αυτό πιάτο, θα χρειαστείτε:
1-1,5 λ. ζωμό λαχανικών
2 κ.σ. λάδι
500 γρ. μανιτάρια λευκά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 μέτρια καρότα κομμένα σε κύβους
2 στικ σέλερι κομμένα σε κύβους
1 μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη σε κύβους
1 μικρό άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 φύλλο δάφνης
4 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. αλέυρι
1,5 κούπα φρέσκο γάλα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Εκλογικοί κατάλογοι: Ξεκίνησε η εκκαθάριση τους – Ποιοι διαγράφονται
- NASA: Απότομη πτώση στα παγκόσμια αποθέματα γλυκού νερού
- Το viral βίντεο της Κριστίν Καβαλάρι άναψε «φωτιές» στη προσωπική ζωή του Τζέισον Στέιθαμ
- Τέμπη: Να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις για να φτάσουμε στην απόδοση ευθυνών, λένε οικογένειες των θυμάτων
- Παραμένει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρντιόλα – Κοντά στην υπογραφή μονοετούς ανανέωσης
- Σκέρτσος: Ψευδείς οι αναρτήσεις που τον τοποθετούν εναντίον του Σαμαρά