«Πάμε Δανάη!» : Βελουτέ σούπα μανιταριών από τον Απόστολο Ρουβά
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Ένα ζεστό και φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης (29/10) στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!», ο Απόστολος Ρουβάς.
Συγκεκριμένα ο Απόστολος Ρουβάς επέλεξε να φτιάξει μία πενταντανόστιμη βελουτέ σούπα μανιταριών με γλυκοπατάτα.
Για να μαγειρέψετε αυτό το γευστικότατο αυτό πιάτο, θα χρειαστείτε:
1-1,5 λ. ζωμό λαχανικών
2 κ.σ. λάδι
500 γρ. μανιτάρια λευκά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 μέτρια καρότα κομμένα σε κύβους
2 στικ σέλερι κομμένα σε κύβους
1 μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη σε κύβους
1 μικρό άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 φύλλο δάφνης
4 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. αλέυρι
1,5 κούπα φρέσκο γάλα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Χιρόνα – Βαγιαδολίδ 3-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι Καταλανοί
- Βερόνα – Μίλαν 0-1: Ο Ρέιντερς έδωσε το τρίποντο στους Ροσονέρι (vid)
- ΟΗΕ: «Η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στο διεθνές δίκαιο» λένε διπλωματικές πηγές για την ψηφοφορία για τη Γάζα
- Σάκης Αρναούτογλου: Χριστούγεννα με χιόνια ακόμη και στα 400μ. – Δείτε σε ποιες περιοχές
- Ουκρανία: Κατονομάζει Ρώσο αξιωματικό ως υπεύθυνο για το θάνατηφόρο πλήγμα με θύμα εργαζόμενο του Reuters
- Μαγδεμβούργο: Τι έχει γίνει γνωστό για τον οδηγό του οχήματος