«Πάμε Δανάη!» : Βελουτέ σούπα μανιταριών από τον Απόστολο Ρουβά
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Ένα ζεστό και φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης (29/10) στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!», ο Απόστολος Ρουβάς.
Συγκεκριμένα ο Απόστολος Ρουβάς επέλεξε να φτιάξει μία πενταντανόστιμη βελουτέ σούπα μανιταριών με γλυκοπατάτα.
Για να μαγειρέψετε αυτό το γευστικότατο αυτό πιάτο, θα χρειαστείτε:
1-1,5 λ. ζωμό λαχανικών
2 κ.σ. λάδι
500 γρ. μανιτάρια λευκά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 μέτρια καρότα κομμένα σε κύβους
2 στικ σέλερι κομμένα σε κύβους
1 μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη σε κύβους
1 μικρό άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 φύλλο δάφνης
4 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. αλέυρι
1,5 κούπα φρέσκο γάλα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Μένει στον Ολυμπιακό η Ρένια Καρλάφτη
- Ραγκούσης: Το δημοψήφισμα η πιο διάφανη διαδικασία
- Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού – Τα πιο «δυνατά» φιλιά της Φίνος Φιλμ
- Εκλογές στη Γαλλία: Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος από τα υπερπόντια εδάφη
- Βραβεύτηκε στην Ισπανία ο Μεντιλίμπαρ (vid)
- Τροχαία: «Καταπολεμάται το πελατειακό σύστημα» – Πώς θα βεβαιώνονται οι ηλεκτρονικές κλήσεις