Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος – Λάρισα: Ισοπαλία στην θεσσαλική «μάχη»

Βόλος – Λάρισα: Ισοπαλία στην θεσσαλική «μάχη»

Ισόπαλο έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι – Προηγήθηκε η Λάρισα με τον Πινακά (51’), ισοφάρισε ο Βόλος με τον Δουβίκα (83’) – Με εννιά τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Το θεσσαλικό ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Superleague έληξε χωρίς νικητή (1-1), με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό. Οι Βυσσινί προηγήθηκαν στο 51’ με εύστοχο πέναλτι του Πινακά, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83’ με τον Δουβίκα.

Ο Βόλος μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, αφού στο 49’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γεράσιμος Μήτογλου και στο 85’ ο Ντααν Ριένστρα με απευθείας κόκκινη.

Με τον πόντο που πήρε ο Βόλος έφτασε τους 12 σε 7 παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΛ έφτασε τους 2 και είναι στην προτελευταία θέση, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 4ο λεπτό απείλησαν με τον Δουβίκα. Ο νεαρός άσος σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Νάγκι. Στο 7’ η ΑΕΛ απάντησε με τον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά ο Σέρβος μέσος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 11’ επιχείρησε νέο σουτ, όμως, ο Γκαραβέλη μπλόκαρε.

Στο 13’ ο Ναγκί απέκρουσε το σουτ του Μαρτίνες, με τον Ουάρντα να απειλεί στο 21’ και στο 23’, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 25άλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και μάλιστα στο 38’ βρήκε γκολ με τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Σέρβος χαφ σκόραρε απέναντι στον Γκαραβέλη με κεφαλιά-ψαράκι, όμως, το γκολ του ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR. Λίγο πριν την ολοκλήρωσε του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια ακόμα τελική. Αυτή τη φορά με τον Φιλίπ, ο οποίος σούταρε στην κίνηση, από διαγώνια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη.

Περισσότερα σε λίγο…

Only in

Να γυρίζαμε πίσω τον χρόνο φίλε…

Το πρώτο ντέρμπι του Τζόρτζ Μπάλντοκ που έζησε με χαρά και ανυπομονησία να το ξαναζήσει, η αγάπη του για την ελληνίδα γιαγιά του, η περηφάνια που φόραγε το εθνόσημο και η σκληρή μοίρα ενός ήρεμου παιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024