Μπακαλιάρος Μπιάνκο από τον Απόστολο Ρουβά
Ένα από τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς
- Σε απόγνωση οι ένοικοι της πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους - Ακόμη περιμένουν ενημέρωση για την κρατική αρωγή
- Γκλέτσος – Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αν έρθω δεύτερος και η διαφορά είναι μεγάλη δεν θα πάω σε β’ γύρο
- «Σπεύσατε για χρυσό» - το σημείωμα των αναλυτών της Goldman Sachs
- Πάνω από 100 νεκροί σε μία μέρα από ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε Γάζα και Λίβανο
Ένα από τα πιο παραδοσιακά και γευστικά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής, Απόστολος Ρουβάς
Ο αγαπημένος σεφ μαγείρεψε μπακαλιάρο μπιάνκο τιμώντας τον τόπο καταγωγής του.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κ. μπακαλιάρο φρέσκο
6 μεσαίες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1-2 καρότα κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)
6 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό από δύο λεμόνια
Αλάτι
πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις