Μπακαλιάρος Μπιάνκο από τον Απόστολο Ρουβά
Ένα από τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς
Ένα από τα πιο παραδοσιακά και γευστικά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής, Απόστολος Ρουβάς
Ο αγαπημένος σεφ μαγείρεψε μπακαλιάρο μπιάνκο τιμώντας τον τόπο καταγωγής του.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κ. μπακαλιάρο φρέσκο
6 μεσαίες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1-2 καρότα κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)
6 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό από δύο λεμόνια
Αλάτι
πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Τζίνο Μπαρτάλι: Όταν ο σπουδαιότερος ποδηλάτης της Ιταλίας βοηθούσε Εβραίους να σωθούν από τους Ναζί
- Αποθέωση για την δεύτερη φανέλα του Ολυμπιακού
- «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Πλάνιτς»
- Στη φυλακή η 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη στον Πειραιά
- Καύσωνας: 11 ανορθόδοξοι τρόποι να «ξεγελάσετε»την ζέστη
- Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Βεζένκοφ