Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χαρδαλιάς : Δεν ανοίγουν κομμωτήρια το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Χαρδαλιάς : Δεν ανοίγουν κομμωτήρια το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Ανοιχτά το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα παραμείνουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, τα οποία πήραν μια μικρή παράταση δύο ημερών, προκειμένου να προλάβουν να ικανοποιήσουν την τεράστια ζήτηση που παρατηρείται, μετά την ανακοίνωση του lockdown

Ανοιχτά το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα παραμείνουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, τα οποία πήραν μια μικρή παράταση δύο ημερών, προκειμένου να προλάβουν να ικανοποιήσουν την τεράστια ζήτηση που παρατηρείται, μετά την ανακοίνωση του lockdown.

Ωστόσο, αυτό δεν θα ισχύει για τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε καθεστώς lockdown από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Χαρδαλιάς. η παράταση θα ισχύσει μόνο για αυτούς που μπαίνουν σε καθεστώς lockdown από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

«Δεν θα σπάσουμε την επιδημιολογική κατάσταση σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών» ήταν συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Χαρδαλιά στο GRTimes.

Υπενθυμίζεται ότι τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις περιοχές που μπαίνουν σε καθεστώς lockdown στις 7/11. Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου θα κατεβάσουν και αυτά ρολά, όπως όλα τα υπόλοιπα καταστήματα.

Sports in

Η UEFA έδωσε το «οκ» σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

«Πράσινο φως» της UEFA σε Χιρόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νις για συμμετοχή σε Champions και Europa League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024