Εκδήλωση στο Τατόι για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας
Η τελετή πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κοροναϊού
Εκδήλωση για τον εορτασμό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κοροναϊού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας διέταξε τον αρχηγό του στρατού να παρουσιαστεί η έρευνα για την επίθεση της Χαμάς
- Beandri Booysen: Πέθανε σε ηλικία 19 ετών το γενναίο κορίτσι που έπασχε από προγηρία
- Θεσσαλονίκη: Μειωμένες παραγγελίες στα κρεοπωλεία για τα Χριστούγεννα – Ποιο κρέας παραμένει «βασιλιάς»
- Τότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας Ferrari
- Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτή είναι η τελευταία μου περίοδος στην τηλεόραση»
- Βεζένκοφ για το MVP της αγωνιστικής που πήρε από τον Ναν: «Αυτά είναι για να ασχολείται ο κόσμος»