Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί η τετράθυρη coupe Mercedes-AMG GT να παρουσιάστηκε περίπου πριν δύο χρόνια, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την γερμανική φίρμα να προετοιμάζει μια βελτιωμένη εκδοχή της η οποία εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην πίστα του Nurburgring.

Κατά το τεκμήριο των λήψεων η Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe θα διαθέτει ανασχεδιασμένη μάσκα και σχεδιαστικές βελτιώσεις που δεν θα διαφοροποιήσουν σημαντικά την αισθητική της υπόσταση αλλά θα επιφέρουν τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης.

Βελτιώσεις αναμένονται και στο εσωτερικό με κυρίαρχη την τοποθέτηση της τελευταίας εκδοχής του infotainment της γερμανικής φίρμας, MBUX, σε συνδυασμό με head-up display επαυξημένης πραγματικότητας.

Πλην αυτών όπως είναι ήδη γνωστό η ανανεωμένη εκδοχή της τετράθυρης AMG GT θα επωφεληθεί και από υβριδική έκδοση με τα διακριτικά GT 73e η οποία αναμένεται να προσφέρει μέγιστη ισχύ 812 ίππων και 900 Nm ροπής. Σημειώνεται ότι η σύγχρονη ισχυρότερη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου με τα διακριτικά 63 S αποδίδει ισχύ 639 ίππων και 639 Nm ροπής.