Θεία Λειτουργία μέσω… διαδικτύου: Ιερέας έφτιαξε στούντιο και τη μεταδίδει μέσω Facebook
Ο πατήρ Ηλίας Γάτσιος, εφημέριος της Θεομάνας Οδηγήτριας στη Νέα Κίο Αργολίδας, από την περασμένη καραντίνα, έφτιαξε στούντιο, και μαζί με τον ιερέα πατέρα του, πραγματοποιούν λειτουργίες τις οποίες μεταδίδουν διαδικτυακά
Στις συνθήκες που επιτάσσει ο κοροναϊός προσαρμόστηκε ένας ιερέας στην Αργολίδα.
Ο πατήρ Ηλίας Γάτσιος, εφημέριος της Θεομάνας Οδηγήτριας στη Νέα Κίο Αργολίδας, από την περασμένη καραντίνα, έφτιαξε στούντιο, και μαζί με τον ιερέα πατέρα του, πραγματοποιούν λειτουργίες τις οποίες μεταδίδουν διαδικτυακά.
«Πριν από αρκετούς μήνες, χτίσαμε ένα όμορφο στούντιο πάνω από το σπίτι μου. Μετά την ευλογία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδος, κ. Νεκταρίου, ανέλαβα, να τελούμε τις ακολουθίες του εσπερινού και της ιεράς παρακλήσεως, ανά τα τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού στο Facebook. Έχω καλή σχέση με τον ήχο, καθώς πέραν της ιερατικής μου ιδιότητας, είμαι ηχολήπτης» σημείωσε σχετικά.
Μάλιστα, όπως είπε, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία, ενώ το περασμένο Σάββατο, είχε 7.000 προβολές.
Ο πατήρ Ηλίας τόνισε ότι «η προσευχή γίνεται πρώτα στο ναό. Ο ναός έχει άλλο χάρισμα. Όμως τώρα τηρούμε τις επιταγές και του νόμους της πολιτείας».
Παράλληλα, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία τους για διαδικτυακή προβολή των λειτουργιών ως «έξυπνη κίνηση».
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ

