Θετικοί στον κοροναϊό διαγνώσθηκαν 30 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιώργο Σκόδρα να αναφέρει πως ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται.
Όπως δήλωσε στο thestival, έχουν ληφθεί 600 δείγματα από εργαζόμενους και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται και άλλα αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ για COVID-19.
«Ακολουθούμε τον ρυθμό της πόλης. Εφαρμόζουμε πιο αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ», σημείωσε ο κ. Σκόδρας.
Πάνω από 150 άτομα σε καραντίνα
Όσον αφορά στην ιχνηλάτηση των επαφών των θετικών κρουσμάτων στον κοροναϊό, ο κ. Σκόδρας είπε πως πάνω από 150 άτομα έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ θα συνεχιστούν τα μοριακά τεστ για να υπάρξει ασφάλεια και προστασία για όλους.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ απέστειλε αίτημα προς τον ΕΟΔΥ, έτσι ώστε κλιμάκιό του να προβεί στη διενέργεια rapid test στους εργαζόμενους.
Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο η εξέλιξη, με τους θετικούς εργαζόμενους στον κοροναϊό, να επηρεάσει τη συχνότητα των δρομολογίων ή και να τα τροποποιήσει, αφού όπως είπε, είναι λίγοι οι οδηγοί που έχουν κοροναϊό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας