Λεμονάτος αρακάς με πλιγούρι από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια θρεπτική και νόστιμη συνταγή
- Σε απόγνωση οι ένοικοι της πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους - Ακόμη περιμένουν ενημέρωση για την κρατική αρωγή
- Γκλέτσος – Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αν έρθω δεύτερος και η διαφορά είναι μεγάλη δεν θα πάω σε β’ γύρο
- «Σπεύσατε για χρυσό» - το σημείωμα των αναλυτών της Goldman Sachs
- Πάνω από 100 νεκροί σε μία μέρα από ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε Γάζα και Λίβανο
Με μια πολύ νόστιμη και θρεπτική συνταγή συνεχίζεται η εβδομάδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο σεφ Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε για σήμερα Τρίτη (11/10) αρακά λεμονάτο με πλιγούρι.
Μια υγιεινή, γευστική και γρήγορη στην προετοιμασία της συνταγή.
Για τον αρακά λεμονάτο θα χρειαστείτε:
400 γρ. αρακά (κατεψυγμένο)
150 γρ. πλιγούρι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
Ελαιόλαδο
Ζωμός λαχανικών
Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
Άνηθο
Αλάτι – Πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις