Λεμονάτος αρακάς με πλιγούρι από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια θρεπτική και νόστιμη συνταγή
Με μια πολύ νόστιμη και θρεπτική συνταγή συνεχίζεται η εβδομάδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο σεφ Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε για σήμερα Τρίτη (11/10) αρακά λεμονάτο με πλιγούρι.
Μια υγιεινή, γευστική και γρήγορη στην προετοιμασία της συνταγή.
Για τον αρακά λεμονάτο θα χρειαστείτε:
400 γρ. αρακά (κατεψυγμένο)
150 γρ. πλιγούρι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
Ελαιόλαδο
Ζωμός λαχανικών
Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
Άνηθο
Αλάτι – Πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Κάνει μαθήματα δημοκρατίας με συνεργάτες Βορίδη, Άδωνι και Πλεύρη
- Ντεμί Μουρ: Το γυμνό είναι απελευθερωτικό
- Παππάς: Ο Μητσοτάκης πληρώνει όσα έκανε επί ΣΥΡΙΖΑ – Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην εξωτερική πολιτική
- Πούκι: «Να πάρουμε κάτι θετικό με Ελλάδα – Είναι σημαντικό να σπάσουμε το αρνητικό σερί»
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Το νέο τρέιλερ πριν από την πρεμιέρα
- Νέα συνέντευξη Τύπου δικηγόρων και πραγματογνωμόνων για τα Τέμπη