Στέλιος Κουδουνάρης : «Σχεδόν δεν είχα να φάω»
Στο Σημείο συνάντησης της ΕΡΤ, που θα προβληθεί απόψε, βρέθηκαν ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης με την τραγουδίστρια Ευρυδίκη.
Στο Σημείο συνάντησης της ΕΡΤ, που θα προβληθεί απόψε, βρέθηκαν ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης με την τραγουδίστρια Ευρυδίκη.
«Έτρωγα μόνο για να μην πέσω κάτω»
«Πριν βγάλεις την πρώτη σου συλλογή, έτρωγες μόνο λάχανο και καρότο;», ρώτησε η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης απάντησε:
«Περιγράφεις μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου, πάρα πολύ ρομαντική. Όταν ξεκίνησα τη δική μου συλλογή, σχεδόν δεν είχα να φάω, γιατί το να κάνεις μια συλλογή με ρούχα είναι πολύ ακριβό σπορ. Αναγκαστικά έκανα οικονομία στα πάντα, οπότε και στο φαγητό, έτρωγα μόνο για να μην πέσω κάτω. Έτρωγα ό,τι πιο φθηνό υπήρχε. Ήμουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και καθόμουν δίπλα στην πόρτα για να πηδήξω αν έρθει ελεγκτής».
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής
- Τσουκαλάς: «Καλούμε τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας για να φύγει η Δεξιά» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Οι πάγοι στην Ανταρκτική λιώνουν υποθαλάσσια – Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες
- Δήμος της Αττικής μοιράζει καυσόξυλα
- «Πληγωμένη» στο ΣΕΦ η Μακάμπι: Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
- Ο τραγέλαφος συνεχίζεται στην εξεταστική: Κάλεσαν τον Σκουρλέτη- 20 μέρες υπουργό- να μιλήσει για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα συμβάλουμε στον ευτελισμό της επιτροπής»
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442