Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλιππος Αρβανίτης : Τι συμβαίνει με το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;

Φίλιππος Αρβανίτης : Τι συμβαίνει με το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;

Τι δείχνει το βίντεο του Φίλιππου Αρβανίτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες;

Ένα βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του Φίλιππου Αρβανίτη, του πρώην παίκτη του Power of Love είδε το φως της δημοσιότητας προκαλώντας σάλο αλλά και πολλά ερωτήματα.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μετά την αποκάλυψη πως το επίμαχο «pοζ βίντεο» έχει αναρτηθεί σε γνωστή ιστοσελίδα ακατάλληλου περιεχομένου.

Θύμα ή θύτης;

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν το εν λόγω προϊόν αποτελεί προϊόν υποκλοπής ή ταινία πορνό κοινή συναινέσει, ωστόσο κανείς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταφέρει να μάθει την αλήθεια. Ο καυτός πρωταγωνιστής κρατά τηλέφωνο, διαδικτυακούς λογαριασμός και κυρίως το στόμα του ερμητικά κλειστά δίνοντας τροφή για χιλιάδες σχόλια στους χρήστες των social media. Κάποιοι από αυτούς μιλούν για διαφημιστικό τρικ ενώ άλλοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον ξανθό νεαρό ο οποίος, όπως υποστηρίζουν «να έπεσε ενδεχομένως θύμα αλά Τούνη και Ορφανίδου…», σύμφωνα με το ProtoThema.

Άφαντος ο πρωταγωνιστής

Στο επίμαχο video μια νεαρή μελαχρινή ενδεδυμένη με τα απολύτως απαραίτητα φαίνεται να περιμένει τον επισκέπτη Φίλιππο ετοιμάζοντας τις… κάμερες. Η συνέχεια λίγο πολύ κλασική πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια. Κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει αν «παγιδεύτηκε» ή αν το επίμαχο sex tape είναι το αποτέλεσμα ταινίας πορνό την οποία γύρισε με την συγκατάθεσή του. Ο Φίλιππος Αρβανίτης δεν έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία δήλωση ενώ έχει κλείσει το προσωπικό του προφίλ στο Instagram… Βρίσκεται σε πανικό ή απλώς θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει; Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Sugarbabes.tv «Το ερώτημα στο εάν το επίμαχο video είναι προϊόν υποκλοπής ή παραγωγής μπορεί να το απαντήσει ο ίδιος εάν και όποτε θελήσει…».

Sports in

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία (pic)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024