Ο Απόστολος Ρουβάς μας φτιάχνει αυγά benedict!
Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, σύμφωνα με τους ειδικούς. Όταν, μάλιστα, εκτός από θρεπτικό, είναι και νόστιμο, τότε αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για την ημέρα μας!
Ο Απόστολος Ρουβάς φτιάχνει για τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» αυγά benedict, και μας «δυναμώνει» για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας!
Θα χρειαστείτε:
2 αυγά
2 φέτες καπνιστό μπέικον
2 ψωμάκια μπριός
Σχοινόπρασο
Για τη σάλτσα Ολαντέζ θα χρειαστείτε:
2 κρόκους αυγών
½ κ.σ. λευκό ξύδι
Χυμό από ένα λεμόνι
Λίγο κρύο νερό
Εστραγκόν (προαιρετικά)
125 γρ. βούτυρο αγελάδος ανάλατο
Αλάτι
Πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά, και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις