Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Οι σταθερές στις δοκιμές του Μπόλονι και η «θυσία»

Παναθηναϊκός : Οι σταθερές στις δοκιμές του Μπόλονι και η «θυσία»

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις για την τακτική που θα εφαρμόσει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αλλά έχει προσανατολισμό.

Αρκετές ήταν οι δοκιμές που έκανε ο Λάζλο Μπόλονι στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει καταλήξει για το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται πως έχει μερικές σταθερές στη σκέψη του.

Καταρχάς, ο Μπόλονι προσανατολίζεται να διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα και δεν έχει δοκιμάσει σχήμα με τρεις στόπερ. Θεωρητικά θα μπορούσε, αφού έχει διαθέσιμους τους Σένκεφελντ, Βέλεθ και Πούγγουρα, αλλά ο Ρουμάνος μοιάζει να μην το προτιμά. Επιπροσθέτως, στη διάθεση του Μπόλονι τέθηκε και ο Χουανκάρ, ο οποίος διεκδικεί τη θέση του Ζαγαρίτη στο αριστερό άκρο.

Δεύτερον, ο Μπόλονι θα ενισχύσει τον «άξονα» του, για να ανταπεξέρθει στην ποιότητα του Ολυμπιακού. Η μία δοκιμή στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα αφορούσε το 4-2-3-1 με επιτελικό χαφ τον Βιγιαφάνιες και η άλλη στην προπόνηση του Σαββάτου, στην οποία ο 67χρονος κόουτς πρόβαρε το 4-3-2-1 με την προσθήκη ενός τρίτου ανασταλτικού μέσου δίπλα στους Μαουρίσιο και Κουρμπέλη.

Ο επικρατέστερος για να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, λόγω της αναπροσαρμογής της τακτικής από τον Μπόλονι, είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ θα «θυσιαστεί» επειδή ο Καρλίτος κρίνεται πιο αποτελεσματικός στην εκτέλεση και θα… ξεχρεώσει το ξέσπασμα του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Sports in

Σε υψηλά επίπεδα οι εισαγωγές και οι θάνατοι από Covid

Συνολικά 472 ασθενείς χρειάστηκαν νοσηλεία σε διάστημα επτά ημερών, ενώ καταγράφηκαν 22 θάνατοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024