Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Aποκλειστικά ευρωπαϊκή υπόθεση το VW ID.5

Aποκλειστικά ευρωπαϊκή υπόθεση το VW ID.5

Το coupe SUV που θα αποτελέσει το τρίτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της VW θα διατεθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη, ξεκινώντας την εμπορική του πορεία από τις αρχές του 2021.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η VW, το ήδη γνωστό ηλεκτροκίνητο ID.4 θα ακολουθήσει ένα ακόμα SUV με τα διακριτικά ID.5 που θα υπακούσει σε μια coupe SUV λογικής σχεδίαση, αποτελώντας μια πιο δυναμική εναλλακτική σε σχέση με το πρώτο ηλεκτρικό crossover των Γερμανών.

Σύμφωνα με νεότερες συστάσεις που δόθηκαν από τον υπεύθυνο για την ηλεκτροκίνητη γκάμα της VW, Τhomas Ulbrich, το ID.5 πρόκειται να διατεθεί από το 2021 στην Ευρώπη για την οποία προορίζεται κατ΄αποκλειστικότητα τέρποντας τις πιο ακονισμένες απαιτήσεις των Ευρωπαίων για ποικιλία.

Αντιθέτως, το ID.4 όπου θα βασίζεται το ID.5, προδιαγράφεται ως το πιο δημοφιλές μοντέλο της σειράς ID με τις εκτιμήσεις της VW και του T.Ulbrich να κάνουν λόγο για 500.000 πωλήσεις έως το 2025.

Βέβαια, το ID.4 δεν θα περιοριστεί αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή αγορά, μάλιστα θα είναι το πρώτο παγκόσμιο ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας που θα κατασκευάζεται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικές ηπείρους.

Η παραγωγή του έχει ήδη ξεκινήσει στο γερμανικό εργοστάσιο του Zwickau εν όψει της έναρξης πωλήσεων του μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά.

Πριν το τέλος της χρονιάς θα ξεκινήσει επίσης  η παραγωγή του και σε κινεζικό έδαφος και συγκεκριμένα στα εργοστάσια της VW στα Anting και Foshan ενώ από το 2021 το ID.4 θα εισαχθεί και στις γραμμές παραγωγής της Chattanoogga στο Tennessee των ΗΠΑ.

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024