Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother : Αποχώρησε από το σπίτι η Ραΐσα

Big Brother : Αποχώρησε από το σπίτι η Ραΐσα

Εκτός Big Brother βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η Ραΐσα, η οποία αποχώρησε από τι σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, λίγες μόλις «στροφές», πριν το φινάλε

Εκτός Big Brother βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η Ραΐσα, η οποία αποχώρησε από τι σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, λίγες μόλις «στροφές», πριν το φινάλε.

Η 22χρονη παίκτρια πήρε τις λιγότερες ψήφους, από τους υπόλοιπους τέσσερις υποψήφιους για αποχώρηση.

Έτσι, Άννα Μαρία, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Κεχαγιάς και Ζακ συνεχίζουν διεκδικώντας τη νίκη.

Απίστευτος καβγάς: Έξαλλη η Σοφία Δανέζη τσίριζε και έβριζε

Νωρίτερα, σε πλάνα που προβλήθηκαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μια συζήτηση που είχε η Ραΐσα με την Σοφία Δανέζη κατέληξε σε… πόλεμο.

Η πρώτη εξομολογήθηκε στην δεύτερη πως ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης της είπαν διάφορα πράγματα ενώ μάλιστα την χαρακτήρισαν κομπάρσο.

Η Ραΐσα μάλιστα της είπε ότι οι δύο άνδρες προσπάθησαν να την πείσουν πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη την ψήφισαν επειδή την θεωρούν αδύναμη παίκτρια.

Η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη. Πήγε και τους βρήκε και άρχισε να τσιρίζει και να βρίζει ενώ ήταν έξω φρενών!

Ο Μικρούτσικος «έδειξε» στην Ραΐσα μια άλλη εκδοχή του καυγά για τη λέξη «κομπάρσα»

Αργότερα, κατά τη διάρκεια του live, στο δωμάτιο επικοινωνίας βρέθηκε η Ραΐσα Κόντη, μετά από κάλεσμα του Μεγάλου Αδερφού. Η νεαρή παίκτρια ρωτήθηκε από τον Χάρη Βαρθακούρη για το άσχημο περιστατικό που συνέβη και οδήγησε στον έντονο καυγά ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και τους Δημήτρη Πυργίδη -Χρήστο Βαρουξή με αφορμή τη λέξη «κομπάρσα» με την οποία χαρακτήρισαν την Ραΐσα.

«Ήταν κάτι που είπε ο Χρήστος, η λέξη κομπάρσος. Ο Πυργίδης για να το κάνει πιο ξεκάθαρο το έκανε εικόνα. Μου άρεσε η εξήγηση του Πυργίδη γιατί μου το έκανε πιο ξεκάθαρο. Αυτός στήριξε την άποψη του Χρήστου. Τους είπα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο» ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων η Ραΐσα Κόντη στον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και εξήγησε στην παίκτρια πως αυτά που τις ανέφεραν ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν μια ερμηνεία και όχι η πραγματική κατάσταση ενώ την ρώτησε γιατί την ενόχλησε η ερμηνεία και όχι η πραγματικότητα, δηλαδή αυτοί που όντως την ψήφισαν.

«Σίγουρα με πείραξε που με ψήφισε ο Κεχαγιάς αλλά με πείραξε και η ερμηνεία που μου έδωσαν» είπε η Ραΐσα στον παρουσιαστή. «Με την έκρηξη της Σοφίας ξεχάστηκε το ποιος σε ψήφισε και έγινε η υπερασπίστρια των αδυνάτων» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ τόνισε πως όταν ο Μεγάλος Αδερφός την εγκάλεσε για την συμπεριφορά της, εκείνη για άλλη μια φορά τα έφερε «τούμπα». Όσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλούσε φάνηκε πως η νεαρή παίκτρια μπήκε σε σκέψεις.

«Ένα θέλω να σου πω. Είσαι πολύ γλυκιά. Πολύ τίμιο κορίτσι και σε έχω εκτιμήσει. Δε θέλω να μου στεναχωριέσαι» είπε στην Ραΐσα Κόντη στην συνέχεια και εκείνη χαμογέλασε και τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς συγκίνησε μιλώντας για το δύσκολο χειρουργείο

«Γεννήθηκα το 1992 κι είχα ένα θέμα στο ισχίο που ξεπεράστηκε. Στην εφηβεία άλλαξα πολλά σχολεία γιατί ήμουν ατίθασος. Το 2007 τσακώθηκα με κάποια παιδιά που έκαναν bullying σε κάποιον που ήταν παχύσαρκος κι άλλαξα σχολείο. Το 2008 πέθανε φίλος μου από υπερβολική δόση ναρκωτικών και κλείστηκα στον εαυτό μου. Το 2010 ξεκινώ kick boxing και παίζω τον πρώτο μου αγώνα. Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω.

Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Γίνομαι πρωταθλητής Ελλάδος για πρώτη φορά. To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Sports in

Γαλλία: Αναζητεί λύση στο πρόβλημα της αφλογιστίας

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας, ελάχιστους πείθει πως αποτελεί το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024