Κυριακή 07 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
To Ladies Run φέτος

To Ladies Run φέτος «τρέχει» online

Και αναμένεται να γίνει σύντομα viral, μιας που ο αγαπημένος θεσμός υποστηρίζει και υποστηρίζεται δυναμικά από τις γυναίκες.

Τρέχετε;

Το Ladies Run VIRAL είναι online για να σας δώσει κίνητρο να προπονηθείτε, να στηρίξετε μαζί γυναίκες που έχουν ανάγκη, και να γεμίσετε τα social media με όμορφες εικόνες! Ο τρόπος είναι απλός:

Κατεβάστε το App , επιλέξτε το μέγεθος του τεχνικού T-shirt που θα έρθει σπίτι σας και μπείτε στην κλήρωση για stylish δώρα.

Πριν το γραφείο, το Σαββατοκύριακο ή το απόγευμα μετά την δουλειά: διαλέξτε εσείς την ώρα και το μέρος που σας εξυπηρετούν.

Κάθε Lady θα καταβάλει τη δική της προσπάθεια σε διαδρομή, ημέρα και ώρα που θα επιλέξει. Οι Ladies μπορούν να τρέξουν με ασφάλεια, όπου θέλουν, όποτε θέλουν, πρωί ή βράδυ, μόνες ή με μια φίλη, στα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας και όλου του κόσμου!  Οι επιδόσεις θα ελέγχονται και θα καταχωρούνται από την εταιρεία που αναλαμβάνει τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

«Μα, πώς θα τρέξω μέσω ενός app;»

Πρόκειται για μία customised εφαρμογή της MyLaps, επίσημου χρονομέτρη διεθνών events όπως Ολυμπιακών διοργανώσεων, των 24 Hours of Le Mans, του Boston Marathon, του Ironman Triathlon κ.α.

Ένα app πανεύκολο στην χρήση του.

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα είναι διαθέσιμες στο smartphone του κάθε χρήστη.

Μέσα από το App θα μπορεί η κάθε Lady να βελτιώσει το χρόνο της, να κάνει nominate μια φίλη, να κατεβάσει το αναμνηστικό της δίπλωμα και άλλα διάφορα. Το Αpp είναι διαθέσιμο σε Android (Play Store) και iOS (App Store).

Το κόστος συμμετοχής των 10 ευρώ περιλαμβάνει τον ΦΠΑ, τα χρήματα για τις φιλανθρωπικές μας δράσεις μέσω του Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (desmos.org), τη χρήση του App και τα έξοδα απόστολής του Goodie bag.

Επιπλέον, κάθε Lady θα λάβει ως δώρο στη διεύθυνση που θα μας υποδείξει ένα μεσάτο τεχνικό T-shirt σε θηλυκή γραμμή, με εκτυφλωτικό κοραλί χρώμα και το σήμα του Ladies Run VIRAL στο στήθος. Μια χαρούμενη ανάμνηση από μια δύσκολη χρονιά!  Ακόμα, κάθε συμμετέχουσα κερδίζει αυτομάτως ένα δωρεάν διαδικτυακό μάθημα Pilates, με Instructor την Μάντη Περσάκη, μέσω της Πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Τέλος, κληρώσεις μεγάλων δώρων (όπως smartphone, ρολόι κ.ά) θα ενισχύσουν το κίνητρο συμμετοχής, καθώς, όπως κάθε χρονιά άλλωστε, η διοργάνωση θα ξεπεράσει τον εαυτό της!

«Και με τους άντρες τι γίνεται;»

Για πρώτη φορά στο θεσμό δίνεται η δυνατότητα και σε άνδρες να συμμετάσχουν, εκτός συναγωνισμού, τρέχοντας για μια Lady! Προτρέπουμε τους κυρίους να ανακοινώσουν στα Social Media την Lady για την οποία θα τρέξουν και να την κάνουν tag, καθώς και τον επίσημο λογαριασμό του αγώνα, @ladiesrungrece!

Το Gοodie Bag με το επίσημο Τ-shirt θα σταλεί στη διεύθυνση που θα συμπληρώσουν στη φόρμα εγγραφής, ώστε να το παραλάβει η Lady που θα επιλέξουν!

Και οι άντρες στο τρέξιμο φέτος!

Το Ladies Run VIRAL δίνει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες να ανεβάζουν branded selfies απευθείας μέσα από το App. Η προπόνηση, η χαρά της ημέρας του αγώνα, η εκκίνηση και φυσικά ο τερματισμός με το Virtual μετάλλιο στο στήθος, θα γεμίσουν τα timelines των Ladies δίνοντας τον τόνο για πολλές μέρες. Πάντα μέσα από την εφαρμογή, θα κάνουν απευθείας share στα social media κάνοντας το Ladies Run…viral!

Σε μια εποχή που όλοι μας αναζητάμε εναλλακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης, απόδρασης και προσωπικής βελτίωσης, εκατοντάδες γυναίκες θα δώσουν ξανά το παράδειγμα. Πετυχαίνοντας έναν έντονα συμβολικό στόχο για τον εαυτό τους! Από το 2012 το Ladies Run έχει προσφέρει πάνω από 25.000€ σε φιλανθρωπίες. Και φέτος, 4€ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή, θα διατεθούν στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, για να στηρίξουμε ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Η καραντίνα και ο κοροναϊός δεν μας σταματούν από τους στόχους μας. Το Ladies Run συγκεντρώνει ήδη χιλιάδες συμμετοχές γυναικών από όλη την Ελλάδα!

Θα είναι ο ομορφότερος αγώνας της χρονιάς! Ελάτε στην ομάδα κι εσείς.

Sports in

Μεγάλη κίνηση απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Η απόφαση για το «Καραϊσκάκης» και την Εθνική μπάσκετ

Μεγάλη πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέσω εντολής άνοιξε το πάρκινγκ του «Γεώργιος» Καραϊσκάκης για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024