Την καλύτερη απάντηση στους οπαδούς της Ίντερ, έδωσαν οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε! Οι «νερατζούρι» έκαναν περίπατο (0-3) στο Mapei Stadium, βάζοντας τέλος στην ξέφρενη και αήττητη πορεία της Σασουόλο στο πρωτάθλημα.

Με αυτό το τρίποντο, οι δυο ομάδες συγκατοικούν πλέον στην δεύτερη θέση της Serie A με 18 πόντους.

Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Λαουτάρο πρόλαβε την έξοδο του Κονσίλι, έκανε το γύρισμα από δεξιά στον Σάντσες που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-1.

Στο 11’ το πλασέ του Λαουτάρο πέρασε λίγο έξω αλλά στο 14’ μετά από γύρισμα του Βιδάλ, ο Κίρικετς πέτυχε αυτογκόλ για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν στο ματς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Στο 60΄Γκαλιαρντίνι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Ίντερ, καθώς με φοβερό σουτ, έγραψε το 0-3.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κίρικετς (42’ Μαλόν), Φεράρι, Τόλιαν (59’ Μίλντιρ), Ροζέριο, Ντζούριτσιτς (59’ Ομπιάνγκ), Λόπες (76’ Σκιαπακάσε), Λοκατέλι, Μπεράρντι, Μπογκά, Ραζπαντόρι (76’ Τραορέ)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (90+2′ Χακίμι), Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα (85’ Σένσι), Βιδάλ, Πέρισιτς (85’ Έρικσεν), Σάντσες (80’ Γιανγκ), Μαρτίνες (79’ Λουκάκου)