Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σπάστα όλα, Άννα Μαρία! Σε έξαλλη κατάσταση η δικηγόρος του Big Brother

Σπάστα όλα, Άννα Μαρία! Σε έξαλλη κατάσταση η δικηγόρος του Big Brother

Τα breakdowns της ξανθομαλλούσας Κρητικιάς είναι δικαίως θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο. Εσείς τα θυμάστε όλα;

Η Άννα Μαρία τα σπάει κυριοκλεκτικά. Το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και ο συναισθηματικός της χαρακτήρας την έχουν οδηγήσει σε επικά ξεσπάσματα που φυσικά έχουν σχολιαστεί και προξενήσει αμφιλεγόμενες αντιδράσεις από το κοινό. Και στο χθεσινό επεισόδιο, φυσικά, η Άννα Μαρία δεν παρέλειψε να τραβήξει την προσοχή ακόμα μια φορά, καβγαδίζοντας με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Να χαρούμε, εμείς, μια drama queen!

 1. Το δάκρυ κορόμηλο

Τρίτη ημέρα του εγκλεισμού στο σπίτι και η Άννα Μαρία τα μπήγει. Η 36χρονη δικηγόρος βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και μίλησε στον “Μεγάλο Αδερφό” για την συμπαίκτριά της, Σοφία Δανέζη και το γεγονός ότι φαίνεται πως δεν τη συμπαθεί. Η Άννα Μαρία δάκρυσε, δείχνοντας στους τηλεθέατές την μεγάλη της απογοήτευση προς την τραγουδίστρια.

2. Μην μας απειλείς εμάς!

Λίγες ημέρες από τα δάκρυα on camera, η παίκτρια φαίνεται να εκνευρίστηκε με τους συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα να μπει στο δωμάτιο, να μαζέψει τα πράγματά της, με σκοπό να αποχωρήσει. Φυσικά, δεν το έκανε αυτό ποτέ.

3. «Δεν παίζω, τι δεν καταλαβαίνετε, ρε!»

Απευθυνόμενη στον ίδιο τον Μεγάλο Αδελφό, η Άννα Μαρία το παίζει δύσκολη. Παρά τα παρακάλια των συμπαικτών της, αυτή ανένδοτη.

4. Στα μαχαίρια για μια παρεξήγηση

Ποιος θα ξεχάσει τον έντονο καβγά της με τη Σοφία Δανέζη, όταν ο Δημήτρης Πυργίδης την έριξε στην πισίνα με αποτέλεσμα να καταστραφεί το μικρόφωνό της;

5. Βρισιές, φωνές και καταποντισμοί

Στα τέλη Οκτωβρίου, η Άννα Μαρία ξεπέρασε τα όρια , με αφορμή κάποια σχόλια των συμπαικτών της και ένιωσε αδικημένη και προδομένη από τη συμπεριφορά τους και ξέσπασε. Η Άννα Μαρία πήρε την τσάντα της και βρίζοντας δυνατά, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του Big Brother. “ Θα με τρελάνετε εμένα ρε; Έτσι μόνο θα το κάνετε το παιχνίδι; Τα καταφέρατε! Δεν θέλω να μιλήσει κανένας. Τέλος. Με πρήξατε! Μου πρήξατε το συκώτι. Δεν σας αντέχω άλλο, ρε! Είστε όλοι άχρηστοι ρε! Με κοιτάς εμένα με τέτοιο απειλητικό ύφος; Άντε στον διάολο να πάτε!”

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024