Φτιάξτε πανεύκολα, χειροποίητα ραβιόλια
Πλούσια γεύση που χορταίνει απολαυστικά: αυτό πετυχαίνουν τα ζυμαρικά. Και φυσικά...τα ραβιόλια.
Τα ραβιόλια ανήκουν στα πλέον γευστικά ζυμαρικά. Αγαπημένα των Ιταλών, σερβίρονται με πλούσιο ζωμό ή σάλτσα και, με λίγο τυρί από πάνω, κατακτούν κάθε ουρανίσκο. Αν είστε αμετανόητοι μακαρονάδες και θέλετε να τα εντάξετε στο γιορτινό τραπέζι, ετοιμάστε τα με τα χεράκια σας και συδνυάστε τα με μια ζουμερή, κρεατένια σάλτσα για το απόλυτο festive δείπνο.
Δείτε εδώ πώς:
Η συνταγή του βραβευμένου σεφ Ρενάτο Μεκόλι για λαχταριστά ραβιόλια με κρέας
Για τη γέμιση των ζυμαρικών:
400gr ουρά μοσχαρίσια
1 καρότο, 1 κρεμμύδι, θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο, 4 ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι
Κόκκινο κρασί
Εκτέλεση
Σωτάρουμε κρέας με τα λαχανικά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα. Σβήνουμε με κρασί προσθέτουμε τα καρυκεύματα και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, αφήνοντας τη να σιγοβράσει για δύο περίπου ώρες. Όταν είναι έτοιμο το κρέας, κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Με αυτή τη γέμιση γεμίζουμε τα ραβιόλι και αφού τα βράσουμε τα σερβίρουμε με τη σάλτσα από το κρέας.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Πώς θα πάρουν επίδομα θέρμανσης οι ένοικοι πολυκατοικίας – Όλα τα SOS
- Τα ζώδια σήμερα: Πανσέληνο θα λες και θα κλαις
- Έλον Μασκ: Συναντήθηκε με τον πρεσβευτή του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη, λένε οι New York Times
- Σταύρος Ζαλμάς – Πέμη Ζούνη: Μετά από πολλά χρόνια σε συνεργασία έκπληξη
- Μπαίνουν περιορισμοί στη δόμηση κατοικιών και τουριστικών καταλυμάτων στη Σαντορίνη