Τρίτη σερί ήττα στο ΟΑΚΑ. Πρώτα ήταν η Ζόρια και τα τρία γκολ. Μετά η Μπράγκα και τα τέσσερα. Τώρα ο Παναθηναϊκός και τα δύο που θα μπορούσαν να ήταν τουλάχιστον τα διπλά. Σε τρία ματς εννιά γκολ. Η Ευρώπη… πέταξε. Το πρωτάθλημα κοντεύει να κάνει φτερά κι αυτό, πριν καλά καλά φτάσουμε στα Χριστούγεννα.

Η πίεση είχε πέσει ολόκλη πάνω στον Μάσιμο Καρέρα. Έχει μεγάλες ευθύνες ο Ιταλός, όπως έχουν και οι παίκτες. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις; Όλα ξεκινούν από την… κεφαλή. Μετά την ήττα και την τραγική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο κόσμος ξέσπασε. Οι αναρτήσεις στα social media δείχνουν πλέον τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το ίδιο και τα σχόλια στις ιστοσελίδες. Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ από χθες το βράδυ έχουν κατακλύσει τις ιστοσελίδες κίτρινης απόχρωσης και τα μηνύματα οργής για τον Μελισσανίδη δε σταματούν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι εκείνος που δέχεται τα… πυρά του κόσμου, που βλέπει πως κοντεύει να τιναχτεί στον αέρα και τρίτη συνεχόμενη χρονιά εξαιτίας των αποφάσεων της διοίκησης και του ίδιου του Μελισσανίδη.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ο κόσμος είναι πλέον οργισμένος με τον Μελισσανίδη και το σημείο στο οποίο έχει φτάσει την ΑΕΚ: