Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Καρέρα : «Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα»

Καρέρα : «Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα»

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και για ένα ακόμα παιχνίδι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-3, για την 12η αγωνιστική της Superleague, ωστόσο, ο Μάσιμο Καρέρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η Ενωση δυσκολεύτηκε πολύ και για ένα ακόμα παιχνίδι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα. «Με μια φάση του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ», ανέφερε ο προπονητής της Ενωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι ότι όταν δεν σκοράρεις θα δεχθείς γκολ και αυτό έγινε. Δυσκολευτήκαμε και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος».

Για τα αμυντικά κενά της ομάδας του: «Πετύχαμε τρία γκολ, αλλά με μια φάση του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει κάθε φορά που έχει ευκαιρία ο αντίπαλος να δεχόμαστε γκολ. Είναι μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι».

Για το αν υπήρξε χαλαρότητα στο δεύτερο μέρος: «Και στο δεύτερο μέρος μπήκαμε σωστά στο γήπεδο, είχαμε την ευκαιρία για το 4-1, δεν την εκμεταλλευτήκαμε και τελικά έγινε 3-2. Μόνοι μας δυσκολευτήκαμε και παραλίγο να μας ισοφαρίσουν».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Πρώτη οργισμένη αντίδραση Ιράν - «To Ισραήλ ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές»

O υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αρακτσί, προειδοποίησε πως το Ιράν δεν θα μείνει αμέτοχο, σε περίπτωση πολέμου πλήρους κλίμακας στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024