Ποιος να το έλεγε πως μετά από 12 αγωνιστικές η Σαουθάμπτον θα βρισκόταν στην 3η θέση της Premier League , παίζοντας μάλιστα και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κι όμως, οι Άγιοι έχουν βάλει στόχο να τρελάνουν την Αγγλία καθώς κατάφεραν να επικρατήσουν και κόντρα στη Σέφιλντ με 3-0, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της Premier League και στο -1 από την κορυφή!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό χάρη σε γκολ του Τσε Άνταμς σκοράροντας το 3ο του φετινό γκολ στην Premier League.
Στο δεύτερο μέρος η Σαουθάμπτον ήταν πιο κυνική, παίζοντας ανα διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στο 62ο ο Άρμστορνγκ έγραψε το 2-0, ενώ στο 83ο λεπτό ο Ρέντμοντ τελείωσε οριστικά το ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Μια νίκη που έστειλε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα την φοβερή και τρομερή Σαουθάμπτον που βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σέφιλντ που παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό…

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέρτραντ, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Ρομέου (86′ Ντιαλό), Γουόρντ-Πράους, Άρμστρονγκ, Γουόλκοτ (80′ Ρέντμοντ), Ινγκς, Άνταμς (84′ Ενλουντούλου)

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Στίβενς, Μπάσαμ (70′ Μούσετ), Ίγκαν, Γιαγκέλκα, Φλεκ, Μπεργκ, Αμπάντου, ΜακΜπέρνι (48′ ΜακΓκόλντρικ), Σαρπ (60′ Μπρούστερ)