Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ακίνητα διαμορφωμένα αποκλειστικά για υπηρεσίες υγείας είναι πλέον διαθέσιμα στο ελληνικό Real Estate

Ακίνητα διαμορφωμένα αποκλειστικά για υπηρεσίες υγείας είναι πλέον διαθέσιμα στο ελληνικό Real Estate

Ένα καινοτόμο concept για παρόχους και επαγγελματίες υγείας

H MedCity, αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη η οποία τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργεί καινοτόμες κτιριακές υποδομές οι οποίες απευθύνονται αποκλειστικά στο κλάδο της υγείας, πλήρως εναρμονισμένες σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές και πρότυπα του χώρου.

The Medical Mall

Η εταιρεία μέσω των καινοτόμων concept της, απευθύνεται σε παρόχους υγείας, αναπτύσσοντας κτίρια κατάλληλα να στεγάσουν δραστηριότητες όπως διαγνωστικά κέντρα, αιματολογικά εργαστήρια, κλινικές, πολυϊατρεία, φαρμακεία και οποιαδήποτε άλλη συναφή δραστηριότητα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο οικοσύστημα υγείας τύπου Medical Mall.

Προσφέροντας ειδικά διαμορφωμένους χώρους σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη,  το όλο εγχείρημα έχει ως τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία μιας απόλυτης πλατφόρμας συνέργειας μεταξύ των επαγγελματιών υγείας, μέσω της πληθώρας δραστηριοτήτων που βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη.

Η MedCity, ύστερα από πολυετή και επιτυχή παρουσία της στην αγορά της Ρουμανίας επεκτείνει  την δραστηριότητά της πλέον και στην Αθήνα, αναπτύσσοντας τα πρώτα Medical Mall σε κομβικές τοποθεσίες, κοντά σε σημαντικές δημόσιες και ιδιωτικές ιατρικές μονάδες.

Το πρώτο MedCity σύντομα διαθέσιμο στο κέντρο της Αθήνας

Το MedCity #1 στην Ελλάδα, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, επί της  οδού Μιχαλακοπούλου 201, έχοντας σε ακτίνα μικρότερη των 500 μέτρων σημαντικές νοσοκομειακές μονάδες όπως το Ερρίκος Ντυνάν, Λαϊκό, Παίδων «Αγία Σοφία», Ερυθρός Σταυρός κ.α. Το κτίριο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και σύγχρονα κτιριακά πρότυπα για την άσκηση της ιατρικής υπηρεσίας, παρέχοντας σε επαγγελματίες και ασθενείς, ιδανικές υποδομές υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζοντας  προσβασιμότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες σε όλους τους χώρους, εισαγωγή φρέσκου αέρα, φυσικό φως, ειδικό ανελκυστήρα μεταφοράς ιατρικών αποβλήτων, εφεδρική γεννήτρια παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, απόθεμα πόσιμου νερού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καθώς και 18 υπόγειες θέσεις στάθμευσης.

Παράλληλα με το πρώτο κτίριο και σύμφωνα με τις ίδιες προδιαγραφές ετοιμάζεται και το δεύτερο ακίνητο της MedCity το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι, σε στρατηγικό σημείο, έχοντας σε πολύ κοντινή απόσταση ιδιωτικές μονάδες υγείας όπως το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιασώ, Υγεία, Μητέρα κ.α.

Τα MedCity #1 και MedCity #2 θα είναι παραδοτέα μέσα στο 2021 και η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία των προκρατήσεων.

Με την προσθήκη των δύο νέων κτιρίων της, η MedCity, επεκτείνει  το χαρτοφυλάκιό της με 11 ακίνητα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, και έχει στα σχέδιά της, την περαιτέρω ανάπτυξη υποδομών στο χώρο της υγείας στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η MedCity είναι μέλος του SofMedicaGroup, ενός κορυφαίου οργανισμού που καινοτομεί στον κλάδο υγείας της Ευρώπης από το 1994.

Περισσότερες πληροφορίες για τη MedCity εδώ.

Sports in

Υπογράφει στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια ο Έβανς

Ο Ολυμπιακός υπογράφει για δύο χρόνια τον Κίναν Έβανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024