Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
To Γκλάστονμπερι ζητά οικονομική βοήθεια απ' την κυβέρνηση

To Γκλάστονμπερι ζητά οικονομική βοήθεια απ’ την κυβέρνηση

Η διοργανώτρια του διάσημου φεστιβάλ ανέφερε πως το 2020 χάθηκαν σημαντικά ποσά και ότι μια δεύτερη ακύρωση ίσως να σήμαινε χρεοκοπία.

Η διοργανώτρια του Γκλάστονμπερι, Emily Eavis κάλεσε την βρετανική κυβέρνηση να στηρίξει οικονομικά τα μουσικά φεστιβάλ της χώρας καθώς διαφαίνονται ακυρώσεις και για το φετινό καλοκαίρι.

Παρόλο που ο νομικός εκπρόσωπος της διοργάνωσης έχει δηλώσει πως το Γκλάστονμπερι του 2021 θα πραγματοποιηθεί, η Eavis ανέφερε σε συνέντευξή της στους Times: «Υπό κανονικές συνθήκες αυτή τη στιγμή θα είχαμε προχωρήσει πολύ με τον σχεδιασμό του επόμενου φεστιβάλ.

Η καλύτερη λύση είναι η κυβέρνηση να προσφέρει άμεση οικονομική στήριξη στο Γκλάστονμπερι και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις σε περίπτωση που ενώ έχουν προχωρήσει τις προετοιμασίες αναγκαστούν να ακυρωθούν.

Αν η κυβέρνηση μας στηρίξει με άμεσο τρόπο σημαίνει ότι μοιραζόμαστε το ρίσκο και ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με την ελπίδα πως το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Η ίδια ανέφερε επίσης πως το Γκλάστονμπερι φέτος έχασε σημαντικά ποσά και ότι μια δεύτερη ακύρωση θα σήμαινε χρεοκοπία.

Το 2020 συμπληρώθηκαν 50 χρόνια για το διάσημο φεστιβάλ, μια επέτειο που οι διοργανωτές σκόπευαν να γιορτάσουν με τον Kendrick Lamar, τον Paul McCartney και την Taylor Swift ως headliners.

Μετά την ανακοίνωση της ακύρωσής του τον Μάρτιο οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή με εισιτήρια για την διοργάνωση του 2021.

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί σχεδόν αμέσως την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024