Βόλος : Ιδιοκτήτης μπαρ άνοιξε το μαγαζί και σέρβιρε σε πελάτες
Πρόστιμα 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους δύο πελάτες για άσκοπη μετακίνηση
Ένας 54χρονος ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στον Βόλο συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καθώς λειτουργούσε το κατάστημά του και μέσα εντοπίστηκαν και πελάτες.
Η σύλληψή του έγινε στο κατάστημα, στο οποίο εντοπίστηκαν δύο πελάτες, στους οποίους ο 54χρονος είχε προσφέρει αλκοόλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ethessalia.gr, σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ συνελήφθη για παράβαση της απόφασης για την πρόληψη ασθενειών.
Πρόστιμα 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους δύο πελάτες για άσκοπη μετακίνηση.
25 πρόστιμα στη Μαγνησία
Συνολικά χθες βεβαιώθηκαν 25 πρόστιμα στη Μαγνησία.
Ειδικότερα, πρόστιμα επιβλήθηκαν σε έναν πεζό και έναν οδηγό για μη χρήση μάσκας, σε 12 πεζούς και έξι οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση, σε τρεις οδηγούς για υπεράριθμους επιβάτες εντός του οχήματος και σε έναν οδηγό για παραβίαση του ωραρίου μετακίνησης μετά τις 10 το βράδυ.
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442