Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Secret Santa: Τα καλύτερα δώρα που θα ανταλλάξετε με τους φίλους σας

Secret Santa: Τα καλύτερα δώρα που θα ανταλλάξετε με τους φίλους σας

Η δεύτερή μας οικογένεια έχει ανάγκη από όλη μας τη φροντίδα

Κάθε χρόνο, όταν επιλέγουμε τα δώρα για τα Χριστούγεννα, υπάρχουν κάποια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας: Αυτά που προορίζονται για τους φίλους μας, τη δεύτερή μας οικογένεια. Ένα έξυπνο gadget, το άλμπουμ του αγαπημένου τους καλλιτέχνη ή ένα παιχνίδι για να παίξουμε όλοι μαζί; Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και η τελική μας επιλογή θα κριθεί από την ξεχωριστή τους προσωπικότητα. Άλλωστε, τους ξέρουμε καλύτερα και από τον εαυτό μας.

Επιλέγοντας τα καλύτερα για τους καλύτερούς μας φίλους

Το πρώτο βήμα για να είμαστε σίγουροι πως θα διαλέξουμε ανάμεσα στα καλύτερα πιθανά προϊόντα, είναι να κοιτάξουμε στο σωστό σημείο. Φέτος, μπορούμε να ψωνίσουμε δώρα για όλους μέσα από το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Public.gr, όπου θα βρούμε εκατομμύρια δυνατότητες από περισσότερα από 2.000 καταστήματα. Και αν δούμε ότι δυσκολευόμαστε πολύ, θα εμπιστευτούμε τους Virtual Santas που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook. Από τον Αντίνοο Αλμπάνη, τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, μέχρι την Ελιάννα Χρυσικοπούλου, τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, οι πιο λαμπερές προσωπικότητες μας δείχνουν τι επέλεξαν οι ίδιοι για τους αγαπημένους τους και μας βοηθούν να εμπνευστούμε.

Από την πλευρά μας, εμείς τυλίξαμε τα παρακάτω:

Τα κορυφαία Smartwatches για τους fit φίλους μας

Υπάρχει λόγος που τα Apple Watches είναι τα δημοφιλέστερα στον κόσμο. Πανέμορφος σχεδιασμός και αμέτρητα apps επιτρέπουν στους χρήστες τους να απογειώσουν τις προπονήσεις τους, αλλά και να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο σημαντικούς δείκτες υγείας, ώστε να γνωρίζουν πάντα ότι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Εμείς επιλέξαμε το Apple Watch Series 6 44mm στην τέλεια απόχρωση Aluminum Space Gray Sport Band Black για τους άνδρες φίλους μας, αφού το μέγεθός του «κάθεται» άψογα στον καρπό τους. Με ενσωματωμένο GPS και ανθεκτικότητα ακόμη και στα 50 μέτρα κάτω από το νερό, θα τους ακολουθεί σε κάθε τους προπόνηση, σε… στεριά και θάλασσα. Παράλληλα, τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς τους και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα τους, ενώ είναι εξοπλισμένο και με… ηλεκτροκαρδιογράφο! Τέλος, όλα τα Apple Watch Series 6 –και μόνο αυτά- διαθέτουν και αισθητήρα πτώσης, μέσω των οποίων αντιλαμβάνονται αν ο κάτοχός τους αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και μπορούν ακόμη και να ειδοποιήσουν μόνα τους για βοήθεια.

Φυσικά, δεν θα αφήναμε στο παράπονο και την κολλητή μας. Το Apple Watch Series 6 40mm Aluminum Product Red Sport Band, λίγο μικρότερο σε μέγεθος για να ταιριάζει καλύτερα στους γυναικείους καρπούς, κλέβει την παράσταση με το έντονο stylish χρώμα του. Με ενσωματωμένο GPS και ανθεκτικό στο νερό ακόμη και στα 50 μέτρα, και με ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή, θα της επιτρέψει να ελέγχει τους δείκτες υγείας της όποτε το επιθυμεί. Παράλληλα, μέσα από τα apps με τα οποία είναι εξοπλισμένο, θα τη βοηθήσει να βελτιώσει τον ύπνο της αλλά και να απογειώσει την προπόνησή της –ακόμη και κάτω από τον πιο έντονο ήλιο, χάρη στην ενισχυμένη Always-On Retina οθόνη, που πλέον είναι 2,5 φορές πιο φωτεινή σε εξωτερικούς χώρους.

Τις τελευταίες κυκλοφορίες των αγαπημένων τους καλλιτεχνών

Υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από εκείνη που ανοίγεις το νέο άλμπουμ του αγαπημένου σου καλλιτέχνη; Το ξεφύλλισμα των στίχων των κομματιών, επιτρέπει μια συναισθηματική σύνδεση με τη μουσική που δεν μπορεί να αναπαραχθεί μέσω… google. Και τα καλά νέα είναι ότι οι νέες κυκλοφορίες του 2020 καλύπτουν όλα τα μουσικά γούστα.

Στην φίλη που λατρεύει την κορεάτικη ποπ πήραμε, φυσικά, το νέο άλμπουμ των BTS, «Be», που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο:

Ενώ για τον φίλο που πίνει νερό στο όνομα της Ariana Grande, η επιλογή του «Positions» ήταν μονόδρομος:

Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της «Εποχής του Θερισμού» της Νατάσσας Μποφίλιου, με 10 ξεχωριστά ολοκαίνουργια κομμάτια αποκλείεται να αφήσει την κολλητή μας ασυγκίνητη –από κάθε άποψη:

Και φυσικά, το μοναχικό κονσέρτο του Nick Cave, το Idiot Prayer, που ηχογραφήθηκε στο άδειο Alexandra Palace στο Λονδίνο, μεταφέρει μοναδικά τον κόσμο μας όπως τον διαμόρφωσε η φετινή χρονιά και μαγεύει κάθε ακροατή:

Τα καλύτερα επιτραπέζια για τις μαζώξεις που έρχονται

Σύντομα θα συναντιόμαστε ξανά όλοι μαζί. Μέχρι τότε μπορούμε να εξοπλιστούμε με ό,τι μας χρειάζεται, ώστε οι βραδιές μας να γίνουν ακόμη πιο διασκεδαστικές. Από τα αμέτρητα επιτραπέζια που συναντήσαμε στον κατάλογο των Public, εμείς ξεχωρίσαμε –και δωρίσαμε- τα παρακάτω για να παίξουμε όλοι μαζί.

Shit Happens

Είναι δυνατόν τα πιο δύσκολα διλήμματα να είναι και ξεκαρδιστικά; Κι όμως, είναι. Τουλάχιστον, όταν μας αναγκάζουν να επιλέξουμε τι είναι καλύτερο ή χειρότερο: Να δούμε τον πατέρα μας γυμνό ή να πάθουμε… ένα έγκαυμα τρίτου βαθμού; Το μονοπάτι του πόνου μπορεί να οδηγήσει μόνο έναν από εμάς στη νίκη.

What Do You Meme

Κάθε βραδιά είναι memeworthy όταν δημιουργούμε τα δικά μας memes συνδυάζοντας τις πιο διάσημες εικόνες του παγκόσμιου internet με απροσδόκητες λεζάντες. Αφού επιλέξουμε τον κατάλληλο κριτή, θα ανταγωνιστούμε για τη δημιουργία του πιο αστείου meme. Και το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσουμε την πορεία προς τη νίκη.

Αμέτρητες ακόμη επιλογές, μπορείτε να βρείτε στις ειδικές κατηγορίες «Για εκείνον» και «Για εκείνη» στην… χριστουγεννιάτικη πλευρά του Public.gr. Και αν «χαθείτε» μέσα στα ατέλειωτα ενδεχόμενα, μπορείτε πάντα να προτιμήσετε μια ηλεκτρονική δωροκάρτα, για να τους αφήσετε να επιλέξουν μόνοι τους το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Για να μεγαλώσετε κι άλλο τη χαρά τους, στείλτε μαζί με την e-gift card και τις δικές σας αυτοσχέδιες ιδέες, για να διαμορφώσουν το πιο γιορτινό χριστουγεννιάτικο πακέτο.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας εδώ.

Sports in

Βραβεύτηκε στην Ισπανία ο Μεντιλίμπαρ (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τιμήθηκε για την κατάκτηση του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024